Победи за селекциите на Благоевград, София и Пловдив във втория ден на “Турнир на талантите”

Снимка: БФС

Всички срещи се играят в Национална футболна база “Бояна”

Селекциите на Зони Благоевград, София и Пловдив записаха победи във втория ден на "Турнир на талантите", в който участват проектонационали до 14 г., съобщават от БФС.

Всички срещи се играят в Национална футболна база “Бояна” и по подобие на старта на надпреварата в петък, съботният ден също предложи много страхотни емоции и красиви изпълнения от младите надежди.

В първия двубой играчите от Зона Благоевград надиграха връстниците си от Велико Търново с 2:0. Със същия резултат малко след това селекцията на Зона София се наложи над Зона Бургас.

А третият мач от съботната програма между шампионите от Зона Пловдив и състава на Зона Варна предложи и най-оспорваната битка. В редовното време двата отбора завършиха 1:1, след което по регламент се пристъпи към изпълнение на дузпи. При тях талантите от Зона Пловдив показаха по-точен мерник и се поздравиха с драматичен успех с 6:5.

Надпреварата, която е кулминацията на Националната програма за обучение на таланти на БФС, ще завърши с още три мача в неделя, когато ще бъде излъчен и победителят в третото издание. Както до момента, всички срещи ще бъдат излъчени пряко в сайта на “Спортал”.

Програма за неделя, 10 декември

10:00   Зона Бургас – Зона Велико Търново

11:30   Зона Благоевград – Зона Варна

13:00   Зона София – Зона Пловдив

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK