Млад водач блъсна възрастен пешеходец в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Шофьор от Белица се удари в метален стълб

На 2 май около 21:43 часа на ул. “Дунав“ в Гоце Делчев лек автомобил „Мерцедес“ с 19-годишен водач от града не е пропуснал и е блъснал 72-годишен свой съгражданин, който е пресичал пътното платно по пешеходна пътека. Пешеходецът е пострадал с контузия на подбедрицата и навяхване на колянната става. На водача на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

На 4 май около 12:40 часа на ул. „Пирин“ в Банско лек автомобил „Форд Транзит“ с 42-годишен водач от Белица се е ударил в метален стълб на улично осветително тяло. Водачът е със съмнение за фрактура на шийката на тазоберена става. Направените му проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

Два дена по-късно около 19:20 часа на пътя между с. Първомай и Петрич е станло ПТП между лек автомобил „Ваз“ с 85-годишен водач от Петрич и лек автомобил „Опел Астра“ с 60-годишна водачка от с. Първомай. Двамата водачи са пострадали с охлузни и порезни рани. Направените им проби са употреба на алкохол са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//