Голмайсторът на ФК "Дебрен" - Неджми Вранчев, оглави новоучредената местна структура на ДОСТ

Снимки: ПП ДОСТ

При голям интерес, предимно от млади хора, снощи в гърменското село Дебрен бе учредена местна структура на партията на Лютви Местан - ДОСТ. 

За лидер на новоучредената организация бе избран голмайсторът на местния футболен клуб - 31-годишният Неджми Вранчев.

На учредителното събрание в Дебрен бе избран и Местен съвет, съставен от 9 членове.

Гости на конференцията бяха Мехмед Хаджи - член на Изпълнителния съвет на ПП ДОСТ, и областният председател на ПП ДОСТ - Исмаил Джинджи, които пожелаха успех и единство на учредителите, членовете и симпатизантите на партията на Лютви Местан. 

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...09:19 - 11.09.2016
Най голямата измет са се събрали,барабар със Славчо Моллов колко сте жалки ,човек може само да ви съжали.
12409:12 - 11.09.2016
всички на тази сбирка без Мехмед Хаджи си мислят,че като станат членове на ДОСТ ще си построят молове.Всички без него са слънчогледи и мошеници и мислят как да откраднат от някъде пари.Присъстващите на сбирката защо не попитат Мехмед и Исмаил колко хора от Брезница и от Корница членуват в ДОСТ и кои са местните им Председатели? А са тръгнали да правят събрания по селата,защо не направят в Брезница ,ще направят ама хората ще ги направят за две стотинки тези слънчогледи.Видяхме Мехмед какво направи за Брезница като беше два пъти в листата на ДПС за депутат а Исмаил като беше Областен младежки лидер какво направи само мислят от къде и как да присвоят пари а сега заблуждават хората като месят политика с религия.Аллах да ви накаже щом делите хората от Етноса ни за ваша сметка.
12408:55 - 11.09.2016
Всички на тази сбирка без Мехмед Хаджи си мислят
запознат07:52 - 10.09.2016
Тия ще превърнат джамиите в дискотеки,след като и Джовани е при тях.Без Мехмед всички останали са неудачници и некадърници,но всички мислят как от някъде да откраднат пари,няма значение дали са от ислямски фондации или от Турция .

FACEBOOK