Задържаха двама младежи от Гоце Делчев с хероин, други двама от Гърмен и Дебрен - с канабис

Снимка: Infomreja.bg, архив

Две досъдебни производства са образувани в РУ-Гоце Делчев през изминалото денонощие срещу четирима младежи от Гоце Делчев, Гърмен и Дебрен за притежание на хероин и канабис.

За съжаление на жителите на Гоце Делчев и региона, обновеният парк „Панорама”, който стана едно прекрасно място за отдих и почивка за децата и възрастните, отново се очертава да бъде превърнат в сборище на наркомани, както и сериозен обект за наблюдение от страна на органите на МВР.

Снощи около 22:30 часа на паркинга в местността „Панорамата” служители на РУ-Гоце Делчев след извършена проверка на лек автомобил „Ауди” са открили в намиращите се в него двама младежи около 1 грам прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагирало положително на хероин. 

23-годишният М.К. и 24-годишният Л.К., и двамата от Гоце Делчев, са задържани със заповед до 24 часа.

10 минути по-рано, към 22:20 часа, полицаите от РУ-Гоце Делчев са спипали в гърменското село Марчево други двама младежи с дрога.

След извършена проверка на лек автомобил „БМВ", униформените открили у водача И.Г., на 24 години от с. Дебрен, хартиен плик, съдържащ около 1 грам канабис, а у пътуващия в колата Г.Б., на 19 години от с. Гърмен, намерили цигара, натъпкана с 1 грам марихуана. 

И двамата са арестувани за 24 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Kelesh11:27 - 03.09.2015
Не се научиха че кротко мирно и спокойно само си павкаме тези дето трошат грабят карат пияни и вършат престъпления се тези който трябва да се следят от полицията. Чудо голямо е станало. Хванаха дон корлеоне и цялата световна мафия. Легализирайте тревата от данъците за продажба и акциз ще запълните бюджета уважаеми управляващи
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK