Пета годишна среща на социалните услуги, предоставяни в община Кюстендил

Снимки: Община Кюстендил

Тази година в нея взеха участие над 70 служители на социални услуги

Пета годишна среща на социалните услуги, предоставяни на територията на Община Кюстендил, на тема „Подобряване на качеството на социалните услуги и приложими подходи в комплексната работа с деца и пълнолетни лица в риск“ се проведе от 5 до 7 април в Боровец.

Срещата се организира ежегодно от Община Кюстендил, а тази година в нея взеха участие над 70 служители на социални услуги: ръководители, социални работници и други специалисти, работещи в сферата на социалните услуги, експерти, представители на МКБППМН, Общински съвет по наркотични вещества и ПИЦ в Община Кюстендил и др.

Специални участници в дискусиите бяха зам.-кметът „Култура, образование, туризъм, младежки дейности и спорт” – Кристиян Иванчов и председателят на Общински съвет-Кюстендил Димитър Велинов, който откри V-та годишна среща на социалните услуги и приветства социалните служители от името на кмета на Община Кюстендил – инж. Огнян Атанасов, като им пожела да продължат да приемат работата си като призвание и да извършват дейността си все така сърцато и всеотдайно, в ползата на жителите на Община Кюстендил.

Официален гост на срещата бе и Директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ - Радостина Васева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK