Петър Паунов: Не може да бъде време разделно! Сега моментът е уверено да вървим напред

Снимка: Infomreja.bg

Не влязохме в каквито и да е безпринципни договорки, през цялото време търсим подкрепата само и единствено на Вас, обяви кандидат-кметът Петър Паунов

Кандидат-кметът на Кюстендил Петър Паунов, заедно с част от хората от екипа си, се обърна към кюстендилци часове преди балотажа на местните избори.

Скъпи приятели,

Уважаеми съграждани,

На финала сме на една тежка кампания, която поднесе много изненади.

Останахме верни на себе си, не позволихме да се петни името нито на Кюстендил, нито на нашите съграждани. Затова и днес Ви призовавам да не се поддаваме на емоции и да не позволим да бъдем заблуждавани. 

Извървяхме много тежък път, но лесните решения водят само надолу. А ние сме хора, които са готови да вземат най-тежките решения, с отговорността за подкрепата и  Вашето доверие. Заедно с Вас изправихме общината на крака и придобихме авторитетен облик пред цялата ни държава.

Затова призовавам в неделя нека изчезнат всички съмнения и заедно, с гласа си, да подкрепим позитивното бъдеще на Кюстендил. И, разбира се, нека обединени да продължим да се развиваме като общност, да израстваме и да вървим все напред и нагоре. 

Не може да бъде време разделно, не може да се разделяме сега. Сега моментът е уверено да вървим напред

Не влязохме в каквито и да е безпринципни договорки, през цялото време търсим подкрепата само и единствено на Вас - нашите съграждани. 

Благодарим Ви!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK