Петър Паунов: Оставете децата на мира, не бъркайте в раните!

Снимки: Infomreja.bg

Стоя зад всеки колега и гражданин на Кюстендил, обяви кандидатът за кмет на Кюстендил - Петър Паунов

Кандидатът за кмет Кюстендил Петър Паунов реагира на анонимни коментари във фейсбук, които са насочени към децата на хора от неговия екип.

„Изминава една странна кампания, която ние не си позволихме да кажем и дума, която да бъде оскърбителна или някаква неистина. За това и много съм затруднен когато трябва да започна тази среща, тъй като не можеш винаги да се биеш на живот и смърт, а просто трябва да оставиш внимателно всеки да покаже лицето си .

Знаете, че миналия петък се целеше от кандидати за кметове да се направи внушение, че общинска администрация е отваряла, в нарушение на изборните правила, чувалите с бюлетините и НИКОЙ не намери сили след това въпреки извършената проверка да се извини на колегите,  там имаше представители на всички кандидати. Ние не сме изпращали никой по кварталите да подскача и да обещава. Не знаем, защо се стигна до там, че през нощта анонимен член в групите да оскърбява колегите.

Ще Ви прочета – „…Аз да питам сина на Радмила Рангелова,  колко пъти е хващан…. продава. А ония кучкара Велков….. на Паунов“. Това ли е нивото: синът му с какво се занимавал. Никой ли не можа да обясни на привържениците си, че не се пипа в раните и че има една граница, която не се преминава.

Кой иска да е на мястото на тази МАЙКА и на този БАЩА.

Министърът на вътрешните работи е от Продължаваме промяната – не го познаваме този човек  и се надяваме, че ще води безпристрастни разследвания и следствени действия. Не сме се месили никога в работата на съдебни органи.

Защо минахте тази граници  и бъркате в душата, това ли заслужава Кюстендил, това ли заслужават тези хора? Отказа ли някой да си свърши работата, през това време, спряха ли да помагат на социалните, или Велков не се отзова когато имахте проблеми с безпризорни и каквито и да е било животни.

Колегата до мен - Мирослав Миланов имал незаконна ограда - „…..Мирослав…. където е на Паунов.“  Незаконна ограда, аз даже не знам къде живее. Има разрешение за строеж от 2013 г., какво искате от колегите.  Снощи се видях с част от колегите, едва ли не и това трябваше да е забранено, че не мога да каня хора да се срещам с тях.

Ние изразяваме само загрижеността и това, че даваме душата си за Кюстендил. Само рани ли искате да оставите след вас, тази кампания ще свърши в неделя, в понеделник, кой ще лекува тези рани? Призовете всичките си агитатори, всичките си фенове, анонимни да си оттеглят думите и да не бъркат в ничия рана. Не сме оскърбили никого и не сме влезни в личния живот на никого. Спомнете си Исус какво направи с блудницата, призова, който е най- достойният да хвърли първи камък по нея и понеже сте „достойни“, за това застанахте зад анонимен член….. Стоян  и какви ли не.

Само ще ви зачета – „Ще ме съди за това, че съм изнасял“, започва текста и завършва „….а защо съм анонимна.“ Вие до обяд сте мъж, а следобед жена ли, господин/госпожо анонимен, в едни текст?. Цинизмът е надхвърли всякакви граници. Не се оплаквам  за себе си, стоя зад всеки от тези хора, за всеки един човек, който е работил за Кюстендил  и няма да се отрека от него и се раздавам за това. Не позволявайте злоба и ярост и подобна низост  да вземат връх. Призовавам абсолютно всички, да се извинят за поведението си. Това ли е, честната, почтена, безплатна кампания. Пред Вас подписахме декларация и дума не сме казали за никого.

Какво искате от тези хора, денонощно катастрофи, социални случаи, на кой не е помогнато, колко избори се  организирани без проблем от Мирослав Миланов. В колко дворове е повикан Петър Велков, да спасява, да помага на полицията, по махали да вървят, да влязат вътре, където има опасни кучета, да се грижи за зоопарка…… и заслужава рани? Но  има съд,  има прокуратура, има полиция и ние никога не сме се месили в тяхната работа.

Но в раната на човек не трябва да бъркаш, минахте тази граница, която се връща тъпкано. Призовавам още веднъж спрете - не съумяхте да го направите миналата неделя, СПРЕТЕ СЕГА.

Не може това да са обноските в този град, не може да е това отношението. Всеки човек се съобразява и влиза само когато е поканен, да не говоря като си кавалер и джентълмен, както претендират някои.

Не минаваш една граница- да пишете посред нощ в групите. Нищо не сме направили против вас, оставете низостите и излезте с достойнство от тази кампания.

Уважаеми съграждани, просто беше премината границата, която не следваше да бъде преминавана за това Ви безпокоим", коментира още кандидат-кметът Петър Паунов.

От сво ястрана Петър Велков заяви: Тези 16 години, през които съм се отдал изцяло на работата си са моята вина, че не обърнах достатъчно внимание на детето си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK