Община Кюстендил стартира процедура за членове на Общинския консултативен съвет

Снимка: Община Кюстендил

В срок до 20.06.2024 г. е необходимо да изпратите попълнен формуляр за кандидатстване

Община Кюстендил стартира процедура за избор на членове на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта – доброволно подали своята кандидатура.

Съветът е консултативен орган към Кмета на Община Кюстендил, който подпомага общината при осъществяване на функциите ù в областта на политиката за развитие на младежта.

Съветът обсъжда важни и актуални въпроси, свързани с дейностите, стратегията и политиката на Община Кюстендил за младите хора, като изразява мнения, дава препоръки, разглежда и прави предложения по проекти и нормативни актове.

Съставът на съвета се формира за срок от 4 години, като извън определените представители от Общински съвет - Кюстендил и общинската администрация, могат да бъдат само лица, които към датата на избора им са на възраст от 15 до 29 години, съобщават от Общината.

В срок до 20.06.2024 г. е необходимо да изпратите попълнен формуляр за кандидатстване /заявление по образец, доказващ решение за Вашето кандидатстване, който се подава в деловодството на Община Кюстендил всеки работен ден от 08:00 часа до 17:00 часа или на e-mail: [email protected] и [email protected].

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//