За денонощие в Кюстендилско: Повредени коли, патронник и кражба на мотоциклет

Снимка: Infomreja.bg

Вижте криминалните деяния през изминалото денонощие

Снощи, малко преди 23.30 ч., е постъпил сигнал в дежурната част на ОДМВР за повредени 2 паркирани автомобила на ул. „Банщовица“ в Кюстендил. Образувано е досъдебно производство в РУ Кюстендил по случая, уведомен е дежурен прокурор, съобщават от полицията.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на мотоциклет от имот в с. Тополница, проникването е осъществено чрез взломяване на врата на склад. Дежурна полицейска група е извършила оглед на местопроизшествието, досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявено повреждане на заключващ механизъм на входни врати на паркинг – синджир с катинари, в централната част на града. При проведените оперативно-издирвателни действия е установен извършителят – 45-годишен мъж от Беларус, адресно регистриран в Дупница. Работата по случая продължава, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявено повреждане на патронника на входна врата на къща в Бобошево. По данни на заявителя деянието е извършено за времето от 13.00 до 17.15 ч на 16.5.2024 г. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//