60-годишен кюстендилец загина при ПТП в Радомирско

Снимка: Infomreja.bg

Ударил го пиян водач

На 22 декември сутринта е възникнала верижна катастрофа между три автомобила на надлеза в радомирското с. Прибой. Пострадало е 5-годишно момче от гр. Радомир, пътник в лек автомобил „Тойота“. Момчето е получило фрактура на дясна китка и дясна подбедрица. Тримата шофьори са тествани с техническо средство за алкохол. Пробите им са отрицателни. Образувано е досъдебно производство и причините са в процес на установяване.

60-годишен шофьор е загинал при пътнотранспортно произшествие на излизане от гр. Радомир, посока Кюстендил. Инцидентът е станал на 22 декември, около 19, 00 ч. Лек автомобил „БМВ“ се движел по средата на пътното платно и ударил странично „Тойота“ и почти челно „Рено“. От ударите немското водило се преобърнало на пътното платно, а реното излязло извън пътя и загинал на място шофьорът му, 60-годишен кюстендилец.

При изпробване на водача на БМВ-то за алкохол били отчетни 1, 04 промила в издишания въздух, а дрегерът на неговия спътник показал 1, 14 промила. След проведени незабавни действия по разследването 47-годишният шофьор, управлявал немския автомобил е привлечен като обвиняем и задържан под стража.

Образувано е досъдебно производство и работата продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK