Камбитов оглави ГЕРБ в Благоевград и областта

Снимка: Атанас Камбитов

Бившият кмет бе представен от административния секретар на партията - Цветомир Паунов

Екскметът на Благоевград - Атанас Камбитов, се върна „на бял кон“ в редиците на ГЕРБ и оглави партията не само в община Благоевград, но и в областта.

Снощи той бе представен пред партийния актив като общински ръководител на ГЕРБ-Благоевград, и областен координатор от административния секретар на ГЕРБ - Цветомир Паунов.

Областното събрание на партията се проведе в зала „22 септември“.

„Благодаря за доверието на г-н Борисов и Изпълнителната комисия! Благодаря за подкрепата на всички приятели и колеги, които присъстваха! В годините, заедно с тях, заедно с всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, постигнахме много успехи и съм сигурен, че и занапред ще бъде така. Очаква ни много работа, но имаме опита, силата и решителността да го постигнем. Заедно ще справим!“, коментира Атанас Камбитов.

Даниела Савеклиева, която досега беше общински ръководител, ще се върне на предишната си позиция като секретар на партията.

На събранието бе обсъдена и подготовката за предстоящите европейски избори.

Камбитов бе кмет на Благоевград, издигнат от ГЕРБ, в продължение на два мандата. През 2020 г. бившият градоначалник стана областен председател на партията на Цветанов - Републиканци за България.

На местните избори през 2023 г. той бе сред 14-те претенденти за кметския стол в община Благоевград и се впусна в надпреварата като независим кандидат, издигнат от Инициативен комитет.

Малко след неуспешния му опит да спечели изборите, той реши да се върне отново в партията на Бойко Борисов. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK