Кюстендил в капан на леда! Освобождават от поста директора на ОП „Чистота“

Снимка: Infomreja.bg

Такава ситуация е недопустима и трябва да се понесе отговорност, категоричен е кметът

Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов се извини за създалата се обстановка тази сутрин, а именно че целият град е осъмнал в поледица.

От Общинско предприятие „Чистота“ са информирали кмета, че от 4 машини, които могат да опесъчават, на терен работи само една.

“Такава ситуация е недопустима и трябва да се понесе отговорност”, категоричен е кметът на общината.

От днес е връчено предизвестие за освобождаване на директора на Общинско предприятие „Чистота“ г-н Валентин Смоков. “Благодаря му за службата през последните 16 години за Община Кюстендил, но смятам, че нашите виждания за начина, по който трябва да се работи в дружеството, се разминават“, заяви още инж. Огнян Атанасов.

Инж. Атанасов посочи, че предстои пълно преструктуриране на дружеството, както и финансов одит, който започва още днес. „Ще се направи изцяло нова концепция и това дружество ще работи по различен начин. Ще бъде направен и анализ за създалата се ситуация и виновните за нея също ще бъдат освободени“, каза още кметът на Община Кюстендил.

Инж. Атанасов уточни, че към момента вече всички 4 машини са на терен и опесъчават Общината, а в рамките на близките 30 минути гражданите, които все още не са получили храната си от „Социален патронаж“, ще я получат.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK