Атанас Камбитов: Събуди се, Благоевград! Време е! За ново начало върху здравите основи, които положихме преди 4 години

Снимка: А. Камбитов

Обръщение на независимия кандидат за кмет на Благоевград - д-р Атанас Камбитов

Обръщение на независимия кандидат за кмет на Благоевград - д-р Атанас Камбитов:

Стига сме говорили за родния ни град като за красив, уреден и оживен, но в минало време. Гласувайте с разум, за да спрем упадъка и разрухата. Знаете, че аз и екипът ми можем да спрем това...

Скъпи приятели,

Ръководих община Благоевград 8 години. Години, в които аз и екипът ми поставихме здрави основи, върху които да градим доброто бъдеще на родния ни град. С несподелни пред вас усилия и с много работа натрупахме важен опит, които ни помагаше да се справяме с трудното управление на административната машина.

Да сме получили доверието на Благоевград, чийто жители са интелигентни, будни и здравомислещи хора, град,  в който растат децата ни, живеят близките ни и приятелите ни, които срещаш всеки ден по познатите и изпълнени със спомени градски улици, беше голяма отговорност.

Дълг, който поехме, амбицирани да оправдаем това доверие, изградено през срещите и диалозите с вас, през споделените болки и тревоги ...

Днес 4 години по-късно, когато  виждам стотиците блокове, които санирахме, парковете ,които изградихме, построените по наше време детски градини,  спортни зали, плувен басейн, нови кръстовища, нови улици и булеварди, нови социални жилища, се питам: Какво още трябва да се направи?!.

Когато в срещите ми с вас, по време на кампанията, ми припомняхте  за изградения изцяло нов квартал над ЮЗУ,  за  новото депо, за новите водопроводи и асфалтирани улици по селата, за фестивалите, оживените улици и щастливи търговци,  си давам сметка, че това, дали отново ще дадете гласа си за мен и  екипа ми, с който веднага ще започна да работя в общината, НЕ Е толкова важно.

По важно е, че сме оставили трайни следи в любимия  ни град. Накъдето и да се обърнеш се вижда това, което аз и екипът ми, заедно с вас,  постигнахме за Благоевград.

Поставихме здравите основи, върху които знаехме как да градим бъдещето на Благоевград като  най-модерния и най-красив български град.

За съжаление 4 години не се случи нищо, което да е съизмеримо с направеното.  И това беше основният ми мотив да се включа в предизборната надпревара. Защото със силата на моя опит, с високата експертиза на екипа ми, ние можем да довършим отнова, което заложихме в периода на 8-те години на нашето управление.

Приятели,

След броени часове ще упражните правото си на глас. Време е за размисъл. Призовавам ви да гласувате така ,че да сложим край на застоя в Благоевград, на задълбочаващия се упадък, за  да  поставим ново начало върху здрава основа. Гласувайте така ,че да не говорим за красив и уреден Благоевград само в минало време. Гласувайте за кмет, доказал ,че може да работи и знае как. 

Благоевград няма време за губене.

Бюлетината е номер 77, ще работим отново заедно за Благоевград.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK