Община Благоевград получи дарение от евродепутата Цветелина Пенкова

Снимка: Община Благоевград

Оперативният кризисен щаб получи дезинфектант

Оперативният кризисен щаб на община Благоевград получи дарение - дезинфектант от евродепутат Цветелина Пенкова. Общината предостави дарения дезинфектант за открити площи на общинската фирма за почистване Биострой.
 
Цветелина Пенкова е заместник-председател на Милениум клуб България, който бе създаден през 2016 година от млади и успели българи в чужбина.
 
Евродепутатът е с бакалавърска степен, по Бизнес администрация, придобита в Central European University в Будапеща, с втора бакалавърска степен по Международна икономика, мениджмънт и финанси от Bocconi University в Милано. Магистърската й степен е по Финансова икономика в Оксфорд. Работила е в ING, Egon Zehnder International, Astra Zeneca и като инвестиционен банкер в Royal Bank of Scotland в Лондон. В момента работи в инвестиционен фонд в Лондон.
 
Напомняме, че продължава дезинфекцията на пешеходните алеи и пейки, автобусните спирки и други открити обществени места в Благоевград. Извършва се дезинфекция на главните пътни артерии и в кварталите.
 
Дейностите, с цел предотвратяването на разпространението на коронавирус, се осъществяват съобразно метеорологичните условия.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK