Вече ремонтират и втория етаж на детската градина в Корница

Снимки: ДГ "Щастливо детство", с. Корница

И отново всички са запретнали ръкави

Точно преди година в ДГ „Щастливо детство“ – село Корница, завърши голям ремонт на първия етаж на сградата. Той беше дело на целия колектив, дори на съпрузите на жените, работещи тук. Финансите бяха осигурени от община Гоце Делчев. Голяма беше заслугата и лично на кмета на селото Рамадан Бялк.

Споделяйки задоволството си от новата красива и функционална обстановка, още тогава директорката на градината Дерия Уруч изрази надежда през това лято да бъде извършен ремонт и на втория етаж. И ремонтът започна! В него отново се включват много хора, между които и тази година е съпругът на директорката.

 

КОМЕНТАРИ

Марио Асьов07:45 - 01.08.2023
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK