Второ ОУ „Даскал Димитри“ посреща възпитаниците си в напълно обновена сграда

Снимка: Infomreja.bg

Новата учебна година във Второ ОУ „Даскал Димитри“ започва с напълно обновена сграда. До началото на учебния процес ще бъде завършен ремонта откъм централния вход и част от фасадата.

„Предстои подмяна на газова инсталация, ще продължи да се работи по западната част на сградата, която трябва да се досанира. Това по никакъв начин няма да възпрепятства учебния процес. Разбира се ще бъдат взети мерки по обезопасяване, така, че децата и родителите могат да бъдат спокойни.

Справихме се и се радвам, че не се наложи преместването ни в друга сграда. По договор ремонтните дейности трябва да приключат окончателно до 8-и октомври“, каза за ИНФОМРЕЖА Светла Антова – директор на учебното заведение.

Към момента се боядисват коридорите на училището, децата ще влязат и в освежени и уютни класни стаи. „Новата виртуална зала, която беше създадена през миналата година аз и екипа ми имаме амбицията през настоящата година да се ползва активно. Идеята е таблетите, които са 25 на брой да могат да се използват и извън сградата на учебното заведение“, допълни още г-жа Антова.

34 първокласници, разпределени в две паралелки ще прекрачат прага на Второ ОУ „Даскал Димитри“на 15-и септември, 17 са децата в подготвителната група. Учебната година ще се открие от 10. 00 часа в двора на школо откъм централния вход.

„Пожелавам успешна нова учебна година на всички. Нека новата сграда да бъде и едно ново начало за прекрасното ни училище“, допълни още Светла Антова.

 

КОМЕНТАРИ

Кюстендил15:09 - 08.09.2017
То директорката е за обновяване.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK