Децата на Благоевград с вълнуващ благотворителен концерт за Деня на християнското семейство

Снимки: Община Благоевград

В проявата взеха участие всички школи в Центъра за личностно и творческо развитие

Деца от различни възрасти, възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград, поставиха на сцена вълнуващ концерт-спектакъл, посветен на Деня на християнското семейство. Зала „Пейо Яворов“ се оказа тясна за многобройната публика, която не спря да аплодира малките творци.

В проявата взеха участие всички школи в ЦЛТРДБ, под ръководството на директора Богдана Костадинова.

Децата, техните ръководители и родители бяха поздравени за положените усилия и прекрасното представяне от кмета на Благоевград Илко Стоянов.  „Заедно тук усетихме невероятна, положителна енергия, която ни бе предложена от бъдещето на Благоевград, а именно всички тези невероятни деца. За пореден път доказваме, че ние сме едно голямо семейство“, каза в част от приветствието си кметът Илко Стоянов.

Подготвената програма бе разнообразна, като съдържаше в себе си щрихи и от фолклора, и от класическите, и от съвременните изкуства.

Преди концерта във фоайето на зала "Яворов" бяха отворени и творчески работилници за изработване на коледни картички и сувенири.

Проявите, поднесени от ЦЛТРДБ през вчерашния ден, преминаха под знака на благотворителността.

Те бяха уважени и от Силвия Домозетска, директор на дирекция „Култура, спорт и туризъм“, Симона Митова, директор на дирекция „Образование“ и Борис Механджийски, директор на дирекция „Финанси“ към Община Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK