Иван Гешев повежда листата на КП „Граждански блок“ в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

9 са кандидатите за 50-ото НС

Иван Гешев повежда листата на КП „Граждански блок“ в Първи МИР – Благоевград.

КП „Граждански блок“ днес бе регистрирана в Районната избирателна комисия за участие в парламентарните избори на Република България, насрочени за 9 юни. Папката с необходимите документи бе входирана в деловодството на РИК от Радослав Костадинов и Тодор Гюрев.

Водач на листата ще бъде Иван Гешев, чиито корени са от разложкото село Годлево. В нея има още осем кандидати за народни представители. Това, с което се отличава листата на Иван Гешев, е, че в нея са включени предимно граждани, каквото беше и неговото обещание, когато обяви, че ще влезе в политиката.

Всеки един от кандидатите за народни представители от КП „Граждански блок“ е професионалист с доказан опит в своята сфера. В листата има млади хора, които имат желанието да променят модела на управление на България и гласът на избирателите действително да се чува. Има и по-опитни представители, които имат политически и професионален опит. Те са добре разпознаваеми сред обществеността в Благоевградска област.

Радослав Костадинов, който е под номер 4 в листата е един от младите и активни хора на КП „Граждански блок“. Той е завършил „Бизнес мениджмънт“ в Лондон, но се е върнал в България, защото вярва, че за страната ни може да има по-добро бъдеще ако в управлението влязат млади и амбициозни хора, които искат да работят за благото на държавата, а не за собствените си интереси.

След регистрацията на листата той коментира, че според прогнозите на всички социологически агенции на изборите 2 в 1, които ще се проведат на 9 юни, избирателната активност ще е изключително ниска.

„Това е така, защото политиците ни, се постараха хората не просто да са демотивирани, те са отвъртени от политиката и всичко свързано с нея. Политиците направиха от хората модерни роби - не е тайна, че за голяма част от населението чужбина стана дом, а тези които остават тук са изправени пред оцеляване на предела. Време е да се борим и променим нещата. В листата на КП „Граждански блок влизат граждани със силно изявена позиция и личност! Вярваме, че все пак това ще накара повече хора да гласуват. Вярваме в крайният успех!“, коментира още той.

Радослав Костадинов добави, че в листата има представители на частния бизнес, образованието, спорта и други, което говори за широка експертност и познаване на различни сфери. По думите му това ще помогне за по-бързото и адекватно намиране на решенията по наболелите проблеми, пред които са изправени жителите на всички 14 общини в Благоевградска област.

„По време на предстоящата предизборна кампания ни предстоят много срещи с хората в Благоевградска област. Вярваме, че ще успеем да спечелим тяхното доверие. Вярваме, че в цяла България ще успеем да стигнем до хората, които искат по-добро бъдеще за тях и техните семейства и след края на изборите ще успеем да се поздравим с преминаването на 4 процентната бариера за влизане в следващото Народно събрание“, добави Костадинов.

Пълната листа на КП „Граждански блок“ за Първи МИР – Благоевград:

    1. Иван Стоименов Гешев;

    2. Валери Бориславов Смиленов;

    3. Адриана Георгиева Брънчева;

    4. Радослав Лазаров Костадинов;

    5. Тодор Стоянов Гюрев;

    6. Елена Георгиева Смилкова;

    7. Иван Стоянов Майсторов;

    8. Янко Атанасов Златев;

    9. Марияна Андреева Шехова

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//