Румен Дунев повежда листата на МЕЧ на Радостин Василев в Кюстендил

Снимки: ПП МЕЧ

Листата е съставена от четирима кандидат-депутати

Шампионът по автомобилизъм Румен Дунев, който е и най-добрият автомобилен състезател на България, е водач на листата на ПП МЕЧ за 10 МИР Кюстендил за предстоящите парламентарни избори.

Листата бе регистрирана днес в Районна избирателна комисия - Кюстендил, от Кирил Веселински, който част от ИС на ПП МЕЧ. Веселински е журналист, бивш телевизионен водещ и продуцент на редица популярни предавания. 

Листата на "Морал•Единство•Чест" е от общо четирима души, колкото са и мандатите в областта. Освен легендата Румен Дунев в битката се включват Никола Найденов, Росен Андреев и Магдалена Георгиева, които са млади и неопетнени лица. 

След регистриране на листата кюстендилският активист на ПП МЕЧ Елица Панева отбеляза, че ПП МЕЧ е третата политическа партия, регистрирала се в РИК към момента.

Влизаме в тази кампания с ясната увереност, че има повишено доверие към нас, носим отговорността, която трябва да се изрази с ясна политическа визия в следващият кабинет, допълни Панева.

От своя страна Кирил Веселински отбеляза, че ПП МЕЧ със сигурност ще бъде парламентарно представена партия в следващия парламент. Убеден е, че мандат от област Кюстендил е възможен и в лицето на Румен Дунев хората ще имат своето представителство в НС и гласа на всеки един гражданин в област Кюстендил ще бъде чут.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//