На 25 май раздават курбан за здраве в храм "Свети Николай" в благоевградския квартал "Грамада"

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

На днешния 21 май, когато Българската православна църква отбелязва деня на светите равноапостоли Константин и Елена, членовете и симпатизантите на КП „Граждански блок“ от Първи МИР - Благоевград посетиха църквата "Свети Николай Мирниклйски Чудотворец" в квартал "Грамада".

Кандидатите за народни представители заявиха, че имат желание да покажат съпричастност, загриженост и състрадание към нуждаещите се социалнослаби и болни  хора. 

"Според нас, благотворителността има  важна роля за свободното общество. Представата ни за честна благотворителност е и двигател на промяната в нашето гражданско общество. Чрез личната свобода и грижа към околните, можем да променим мирогледа за по-добра социализация на личността", казаха Тодор Гюрев и Марияна Шехова-Канелова, които от името на цялата листа на КП "Граждански блок" в Първи МИР - Благоевград дариха курбан за здраве на църквата.

Курбанът е за здраве и благоденствие на всички жители в област Благоевград. Раздаването му ще бъде в храма на 25 май от 12.00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//