БСП регистрира листата си в Благоевград, Нинова води

Снимки: Infomreja.bg

17 са кандидатите в Пиринско

БСП регистрира листата за парламентарните избори в Благоевград. Корнелия Нинова отново е водач на социалистите в Пиринско. Областният председател на БСП Валери Сарандев, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, общински председатели, младежи и активисти се включиха в отбелязването на 100 годишнината от смъртта на Димитър Благоев и поднесоха цветя пред паметника на Дядото. 

"Регистрирахме една прекрасна листа, много се гордея с тях, има и млади хора, има и опитни. Едно прекрасно съчетание от опит, младост, мъдрост и професионализъм, така че тръгваме на тези избори с един силен екип.

Очакваме Българската социалистическа партия и Коалиция „БСП за България“ сериозно да повишим резултата си, защото в годините доказахме, че сме партия, че сме екип, че всички, които вървим заедно не предаваме хората, които  ни избират. През всички тези години, ние останахме единствените, които не влязоха в сглобки, договорки със задкулисието. Останахме единствените, които защитаваме социалната справедливост – докато бяхме в управлението го доказахме с конкретни решения и конкретни резултати.

Тогава 20 млрд. лв., в най-критичните моменти на войната и след ковид – кризата, стигнаха до малките деца, безплатните детски градини и възрастните хора. Увеличението на пенсиите с 30%, минахме през работниците, на които осигурихме ваучери в размер на 200 лв. за храна, увеличение на майчинството, безплатни учебници за децата. Доказано ние сме лявата партия, която защитава социалната справедливост, но може би по-важното е, че сме партията, която няма да влезе в договорки с мафията и задкулисието, и ще продължаваме да се борим с този порок на политиката“, обяви след регистрация Корнелия Нинова.

Тя посочи, че основен политически опонент за БСП си остава ГЕРБ  и модела ГЕРБ, както и през всичките години.

„Г-н Борисов е човекът, който прегръща всяка следваща партия, унищожава я, оцелява и продължава да налага модела, който през последните 15 години управлява България.

За листата, преди всичко искам да кажа, че сме се постарали да обхванем повече общини в областта. Има представители на Благоевград, Петрич, Сандански, Разлог, Банско.

17 души е листата и всеки е със своя професионален опит и своите качества. Много се радвам, че имаме и символно присъствие на наследник на Гоце Делчев, за нашия край това е много важно.

За очакванията от поредния вот Нинова заяви: Това, което се вижда на политическата сцена – много грозна кампания започна. Преди всичко между ПП/ДБ и ГЕРБ, които се замерят с обвинения за корупция и компромати. Това не носи нищо добро в политиката, това разочарова все повече хора и все по-малко отиват да гласуват.

Ние категорично сме алтернатива на всичко това, включително и последните 9 месеца показахме ,че не влизаме в подобен начин на водене  на политика, осъждаме го категорично.

Надяваме се, че след тези избори ще има редовно стабилно правителство. Ние го виждаме като надпартийно, национално, правителство програмно, с подкрепата на парламентарните сили и правителство на спасението. Защото за всички тези години на политическа нестабилност в България вървим надолу и надолу по всички показатели. Особена тревожно е през последните дни, това което излезе за демогравската катастрофа – каквото и да правим няма ли народ, няма ли деца, няма никакъв смисъл, завърши Нинова.

Вижте цялата листата на БСП в Благоевградско:

Корнелия Нинова

Веселин Христов

Младен Тимчев

Радослав Кирев

Гергана Орманлиева

Бистра Низанска

Абедим Камбуров

 Любомир Алексиев

Лилко Айвазов

Тодор Кръджалски

Илиян Пангев

Георги Серафимов

Гюлзет Фърговски

Христо Шомов

Димитър Савов

Александър Палапуов

Костадин Юнчов

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК:

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//