Бойко Борисов от Сандански: Важно е да има отчетлива разлика, за да изпълним обещаното

Снимка: Infomreja.bg

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ГЕРБ отриха предизборната си кампания в Благоевград.

Център на събитието бе спортната зала в Сандански, където пристигнаха лидерът на партията, Томислав Дончев, Асим Адемов, Андрей Новаков, който бе и водещ на събитието.

Пред множеството симпатизанти водачът на листата за 1 МИР – Благоевград, Росен Желязков заяви:

Искам да се върнем на разговора на това как ще управлява ГЕРБ след като изгорихме мостовете между отделните политически субекти и отново трябва да говорим за стабилност и сигурност.

Няма как да не се занимаваме с нашите основни политически опоненти, когато тяхната кампания има лъжи и манипулации, насочени към ГЕРБ. Когато дезинформацията завладява общественото и медийното пространство, то 11-ата Божа заповед би била „Не словоблудствай“. Всичко казано и базирано като негатив на ГЕРБ издава не тревожност, а страх. Издава страх, който се изпитва тогава, когато човек има усещането, че губи нещо, от което е привлечен силно или нещо, с което се отъждествява. Те се отъждествиха като нови, млади и модерни – деца на промяната. Те държаха за 3 години цялата власт, в три правителства. Не зная дали са млади, но със сигурност не са нови. Време е да седнат на резервната скамейка. Обществените нагласи показват, че хората са проумели допуснатата преди 3 години грешка, която спря развитието на народа и чак тези дни да се възобновят инфраструктурните проекти.

В нашата програма е заложено благосъстоянието на българина да достигне до 80% от това на европееца. Ние ще постигнем това в управление, в което ГЕРБ ще са водеща сила, без комплекси за малоценност, без срам.

Андрей Новаков представи кандидатите от листата като започна отзад напред – начело със Стефан Апостолов до водача.

Областният координатор Атанас Камбитов каза:

Благодаря, че и аз съм тук, г-н председател. Чувството е, че все едно се връщаш вкъщи след много време и виждаш отново родителите и децата. Както се казва – има грешка, има и прошка. Човек, когато работи, няма как да не сгреши. Предстоят ни едни от най-важните избори. Има нещо, което никой не може да ни отрече – това, което е направила ГЕРБ. Никой не може да ни вземе и друго – хората на ГЕРБ. Хора от всички професии и общини с огромен опит. Експертите са създадени от ГЕРБ. Ние можем, знаем как да работим! И ще продължим да го правим! Едно време Борисов каза „Никой друг не може да ни бие освен нас – ГЕРБ“. Ще докажем, че заедно сме силни и можем да победим!

Томислав Дончев заяви от трибуната:

Навън вали, а някой считат това за добра поличба. Нека се фокусираме върху работата ни, защото късметът обича трудолюбивите и смелите. Има неща, с които не трябва да се експериментира – като със здравето си и с държавите. За последните три години държавата ни беше жертва на експерименти. Лаборантите бяха неграмотни и арогантни и затова отиваме на избори, защото и последният експеримент не бе успешен. Политиката се превърна в технология на перманентния скандал. Къде остана разговор за хората, за мерките, за лишенията. Големият въпрос е как да върнем смисъла в политиката. Също така големият въпрос е какво правим след изборите. А основната е темата за образованието, което е пряка инвестиция в бъдещето.

Последен бе лидерът - Бойко Борисов: Поздравявам всички, които са тук заради хубавото време. Спряхме да се радваме на това, което ни дава Господ. Поздравявам и хората от листата, защото тяхната вяра в партията е най-голяма. Омразата, която се насади през последните години от вдигнатите юмруци, има реални измерения. Тя ескалира и това, което се случи с премиера на Словакия, е действително притеснително. Хубаво е, че за тези избори не се харчат много пари. Омразата на никоя нация не е донесла нещо положително. Разединението в обществото ни взима застрашителни размери. Това, което направихме в с Камбитов, хора, с които сме се разделяли за кратко, е заради амбицията, любовта към ГЕРБ.

Борисов подчерта, че досега АМ „Струма“ до ГКПП – Кулата щеше да е готово, ако управляваха ГЕРБ. Той обвини медиите в дезинформация.

Каквото си направи един народ сам, никой не може да му го направи. Сега „Струма“ „Хемус“ и Русе щеше да се готови. Нула! Те се опитват през сутрешните водещи да ни атакуват. Това няма да го позволя! Кирил Петков имаха мнозинство три години, защо не приеха ПВУ?! Защо не промениха закони. Защо не промениха министри? Защото нямаха хора, назначиха ги по БНБ. Останахме само аз и Киро. Трябва да сложите табели на АМ „Струма“ – „Благодаря за тези социални контакти няколко часа да стоим в Кресненското дефиле“. Браво, задръстихте България за три години. Както съм казал – нека техните избиратели да си ги съдят.

Борисов изрази съжаление, че не е успял заради дъжда да посети античния град Хераклея Синтика.

Стратегически проект е АЕЦ „Козлодуй“. Мисля, че и от вашите региони хора ще отидат там. Спасихме Маришките централи. Съжалявам, че нашите колеги не пожелаха да се учат от нас. Спомням си, че веднъж, че Петков ми бил пред вратата и му чул гласа и не пожелал да влезе. Той не иска да се учи. Хората държат и ГЕРБ отговорни за безобразията, които се правят. Добре че не отговаряме за откраднатите милиарди от джоба на българите за нафтата и бензина. Лъжеха ни, че ще стане страшно, ако падне дерогацията. Обраха ви! За съжаление обраха и нашите и техните симпатизанти. Всичко, което влиза в България, е руска газ, но с 30% по-скъпа.

Християнството е важно за нашата партия. Уверявам ви, че ще продължим да градим и манастири, и църкви. Както и в Разград правим джамията. А в Благоевградско има много места, в които трябва да живеем в мир и разбирателство с нашите братя мюсюлмани. Ние еднакво сме се грижили за всички кметове в България. Позволете ми накрая да покажем на Деница Желева какви структури имаме. Поздравявам ви от нейно име! Пожелавам ви силна мобилизация, защото ако пак сме 65/62 нищо няма да стане. Ще продължим да кретаме. Важно е да е отчетлива разликата, за да изпълним обещаното.

Всички тук са ми приятели. Всички познавам тук. В Благоевград санирахме всички блокове, а за три години ни един. Ето това е разликата. Вместо да се карате, просто им показвайте разликите. Това е най-важно!, завърши Борисов.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//