Над 53 кг марихуана намериха в бивша помпена станция

Снимка: МВР, архив

Работата по образуваното досъдебно производство продължава

Над 53 кг марихуана иззеха служители от участъка в Любимец.

В хода на полицейска операция по линия на пресичане и разкриване на престъпленията по линия на дрогата, в местността Синия гьол в землище на града, в бивша помпена станция, служителите са намерили 10 полиетиленови торби и пакет със суха зелена листна маса, представляваща съцветия на канабис.

Използвания полеви нарко тест е потвърдил, вида на наркотика с брутно тегло 53,300 кг. За случая е уведомен дежурен прокурор. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Стоки с лого на защитени марки иззеха икономическите полицаи от ОДМВР Хасково. Вчера те са извършили проверка на импровизирана сергия, разположена на улица „Ястреб“ в областния град. Там са открили за продажба 40 вида артикули с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. 45-годишният им собственик ги е предал с протокол на разследващите.

Около 1.700 кг тютюн с незаплатен акциз иззеха плевенски полицаи при поредната си спецакция.

На 19 декември е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на стоки с незаплатен акциз. За времето от 08:00 часа до 17:00 часа са извършени проверки на лица и търговски обекти.

На територията на кооперативен пазар на улица ''Княз Александър Батенберг" зад ограда са установени четири полиетиленови плика с жълто - кафява суха тревиста маса, наподобяваща по цвят и мирис на тютюн с общо тегло 1.700 кг. За намерено количество е съставен констативен протокол. Работата продължава полицейски инспектор от Второ РУ - Плевен.      

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//