4-ма задигнаха злато и пари от къща в село Драгор, отмъкнаха и кола

Снимка: Infomreja.bg

Двама от тях са непълнолетни

Група от четирима извършили взломна домова кражба и противозаконно отнемане на МПС е установена и задържана в резултат на усърдната работа на служители от сектор "Криминална полиция” при РУ-Пазарджик.

В управлението се получили сигнали за разбита входна врата на къща в пазарджишкото село и противозаконно отнет автомобил от улица в същото населено място. Незабавно екип от опитни служители започнали да изясняват случилото се. В хода на работата те установили, че от къщата на 57-годишна жена са откраднати златни накити - пръстени, обеци, колие и гривни.

Липсвали още сумата от 5000 евро и телевизор. Междувременно апаши задигнали и паркиран на улица в селото лек автомобил ”Пежо”, ползван от 22-годишна жителка на пазарджишкото село Драгор. Не след дълго колата била открита изоставена пред пункт за изкупуване на метални отпадъци в съседното село Говедаре, съобщават от полицията.

След извършените оперативно – издирвателни и процесуални действия органите на реда стигнали до самоличността на извършителите. Оказало се, че това са 20-годишен от Перник, 26-годишен от Брегово и двама на 16 и 17 години от село Синитово и гр. Съединение. Работата и по двата случая продължава под надзора на прокуратурата.      

        

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK