Мира Миркова: Демографската криза е следствие на ниските доходи

Снимка: ПП "Възраждане"

За да се справим с демографската криза е необходимо семействата да имат по поне три деца, смята кандидатът за кмет на Кюстендил

Кандидатът за кмет на Кюстендил от “Възраждане” - Мира Миркова счита, че основополагаща причина за демографската криза, задушаваща родния ѝ град са ниските доходи.

“За да се справим с демографската криза е необходимо семействата да имат по поне три деца. Как хората да могат спокойно да отглеждат децата си, когато ние сме на едно от последните места по възнаграждение и заплати за труда на хората, как да се случи това с 500 лв. заплата?

Затова активирайки финансовия поток, земеделието, правейки Кюстендил един привлекателен град, ние привличаме не само инвеститори, но и хора от други градове. Това означава подпомагане на средния и малък бизнес, който в момента е почти несъществуващ, със затихващи функции.

“Програмата ни е много обширна и затова аз искам да акцентирам върху факта, че ние имаме ясна философия и посока на действие за нейното осъществяване, избраникът за градоначалник трябва да е в постоянен контакт със съгражданите си, в момента, в който ти изгубиш обратната връзка от тях , ти губиш посока на работа.

Аз се върнах в България и се върнах в Кюстендил и, наистина ме боли за този град. Имах бъдеще и на друго място, но аз се върнах в моя град, обичам моя град, виждам как този град бива съсипан. Искам хората да се върнат тук, искам да има деца, искам тези деца да имат бъдеще, искам хората да не трябва да напускат Кюстендил, за да се чувстват реализирани и ще работя за това”, заяви в ефира на “Делници”, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мира Миркова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//