Кои бяха най-добрите вина за 2018 година?

Снимка: Infomreja.bg

Чудите се кои са най-добрите вина за 2018 г.?

Ако все още не сте опитали някое от тях имате време да го направите.

За един човек най-добрата сграда в света може да бъде Тадж Махал, заради красотата на слонова кост и страстната любовна история, а за друга може да бъде Шанхайската кула заради нейните инженерни, високоскоростни асансьори и зелена архитектура. И двете са толкова различни, колкото са брилянтни. Така е и с виното.

1. Домейн Лерой Камертин Гранд Крус, който е самоуверен "Пазител на великите вина". Печели короната за най-добро вино в света - Leroy Chambertin Grand Cruс Bayesian с висок резултат от 97 точки и средна цена от $ 4426.

2. Домейн де ла Романе- Не е изненадващо, че Grand Cru се нарежда на второ място в този списък. Средна цена $ 3896

3. Sauternes -Да се ​​върнем във Франция, откриваме първото и единствено Бордо - и дори не е червено. До 1780-те, виното вече е събрало фенове като Томас Джеферсън, показвайки, че е с нарастваща международна репутация. Средна цена от $ 486, това е и най-достъпната от всички в класацията.

4. Harlan Estate, Napa Valley Доста френска фриволитност от Напа. Harlan Estate е известна със своя Oakville AVA Каберне Совиньон и печели 100 точки от Робърт Паркър през годините. Със средна цена от $ 991, това вино остава изключително.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK