Областна администрация - Благоевград показа „Добрия пример“

Снимки: ОА - Благоевград

Служители на Областна администрация – Благоевград, заедно със своите деца, взеха активно участие

За поредна година Областна администрация - Благоевград се включи в най-мащабната доброволческа кампанията „Да изчистим България заедно“, организирана от bTV Media Group.

Днес в 08:30 ч. областният управител Мария Димова и служители на Областна администрация – Благоевград, заедно със служители на  РИОСВ - Благоевград, Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград, Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“, както и доброволци, граждани и партньори на кампанията, обединиха усилия и разделени на групи почистиха района на Кръста над Благоевград и прилежащите екопътеки, Делвинско дере и района около него, района на „Бистраците“ и устието на р. Четирка.

Служители на Областна администрация – Благоевград, заедно със своите деца, взеха активно участие и показаха съпричастност към опазването на околната среда. Областният управител Мария Димова призова всички присъстващи с усърдие и енергия да се грижат за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата, съобщават от пресцентъра на администрацията.

Към 15:30 ч. на територията на областта в инициативата се включиха 3189 доброволци, над 80 фирми, 33 училища, 28 неправителствени организации и бяха почистени 119 места, 11 нерегламентирани сметища и възстановени и ремонтирани 15 съоръжения.

Инициативата „Да изчистим България заедно“ 2023 се проведе под надслов „ГОТОВИ СМЕ“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK