Дрогиран водач на товарен автомобил от Долно Осеново причини ПТП

Снимка: Infomreja.bg

Несъобразена скорост доведе до счупена черепна кост на водача

Дрогиран водач на товарен автомобил от Долно Осеново причини ПТП.

На 15 декември около 14:10 часа на АМ „Струма“ между с. Кулата и Сандански, лек автомобил „Мерцедес“ с 24-годишен водач от с. Тополница се е блъснал в изпреварван от него товарен автомобил “Волво”, управляван от 25-годишен мъж от с. Долно Осеново.

Както ИНФОМРЕЖА информира веднага след инцидента, водачът на лекия автомобил е с порезна рана на главата и е настанен в болницата в Сандански.

След направените проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробата на водача на товарния автомобил е отчела положителен резултат за употреба на наркотично вещество.

25-годишният мъж е задържан.

Същия ден около 21:40 часа на прохода Предел лек автомобил “Фолксваген Голф” с 29-годишен водач от с. Баня, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е блъснал в насрещно движещ се лек автомобил “Мицубиши Паджеро” с 19-годишен водач от Симитли.

Със счупена черепна кост е пострадал водачът на лекия автомобил “Фолксваген Голф”. Той е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог, без опасност за живота. На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK