3200 лв. събраха на благотворителен коледен пазар в помощ на Тони Костов

Снимки: Личен архив

3 206 лв. е общата сума, която беше събрана на благотворителен коледен базар, в подкрепа за лечението на Тони Костов. Част от парите - 480 лв., бяха дарени от кюстендилски ресторант.

Близо 400 лв. е сумата от продажбата на картини от националния конкурс „Пролет върху листa“ и творби на Арт-ателие „Духовна пътека за млади зографи“.

В благотворителния базар бяха продадени и изделия от Общинския конкурс за детско творчество на ОДК „Коледа е, стават чудеса“, както и изделия от детски градини и читалища.

На място с ръчно изработени дребни сувенири и сладкиши се включиха и над 10 участника, които въпреки ниските температури, в името на каузата, останаха до край и дариха средства.

„Благодарим на всички от сърце! В първия работен ден сумата ще бъде преведена по сметката на Тони Костов. Пожелаваме на всички Весела Коледа, да сте здрави, да имате топлина и уют в домовете, и обич и доброта в сърцата!!! Молим се Тони и всички болни хора по света да оздравеят!!! Нека Бог ги закриля“, обявиха организаторите на благотворителния базар от Отдел „Култура и духовно развитие“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK