Намериха наркотици у мъже от Микрево, Сандански и Благоевград

Снимка: МВР, архив

А водач от Сатовча шофирал дрогиран

Арести в Пиринско след проверки на пътя и по линия на наркоразпространението и употребата на дрога.

Около 22:45 часа на 10 май в с. Микрево е задържан 43-годишен мъж от същото село. При извършената му проверка, същият е направил опит да изхвърли две полиетиленови пликчета с 0,79 грама кокаин.

От полицейски служители на РУ-Сандански е проверено жилище в града, обитавано от 26-годишен мъж от града. В едно от помещенията в дома е открит около 0,44 грама канабис.

В района на ул. „Ал. Стамболийски“ в Благоевград, от органите на реда е проверен 45-годишен благоевградчанин, у когото е открита стъклена бутилка, съдържаща около 76,4 грама метадон.

На пътя между с. Фъргово и с. Вълкосел е спрян лек автомобил „БМВ“. В хода на извършената проверка, с техническо средство е установено, че 25-годишният му водач от с. Сатовча шофира след употреба на наркотично вещество, а между с. Кочан и с. Сатовча, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян мотоциклет „Пиаджо“, управляван от неправоспособен 24-годишен водач от с. Кочан. В хода на извършената проверка е установено, че мотоциклетът е без регистрационни табели и не е регистриран по надлежния ред.

При извършена в Гоце Делчев проверка на лек автомобил „Рено Меган“, от органите на реда е установено, че 39-годишният водач на автомобила, който е от с. Борово, шофира без свидетелство за управление на МПС.

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени следните водачи, шофиращи след употреба на алкохол:

В с. Яково, общ. Петрич, 51-годишен мъж от селото е управлявал лек автомобил „Ваз“ с наличие на 2,08 промила.

В с. Борово, 34-годишен мъж от същото село е управлявал лек автомобил „Дачия Сандеро“ с наличие на 1,35 промила.

Всички изброени лица са задържани. Образувани са досъдебни производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//