"Червените" ще тренират при домашни условия на базата в Панчарево

Снимка: startphoto.bg

Състоянието на контузените в ЦСКА става ясно днес

Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА се събират на клубната база в Панчарево след тридневната почивка, която получиха играчите от наставника Нестор Ел Маестро след побадата над Ботев (Пловдив).

В четвъртък и петък "червените" ще тренират двуразово. От заниманията ще отсъстват повиканите в различните национални гарнитури - Християн Петров, Станислав Шопов, Амос Юга и Енес Махмутович. Състоянието на лекуващите контузии Юрген Матей, Иван Турицов и Мартин Стойчев ще стане ясно днес. Триото се очаква да е готово за гостуването на Локо София на 30 март. Мачът в "Надежда" ще бъде пропуснат от Тобиас Хайнц. Както "Тема Спорт" писа, норвежецът е под въпрос и за дербито с Левски на 7 април.

ЦСКА няма да играе приятелска среща по време на паузата за мачове на националните отбори. Треньорът Нестор Ел Маестро прецени, че не се нуждае от лагерна обстановка, каквато бе организацията по време на две от прекъсванията в шампионата през есента."Червените" ще тренират при домашни условия на базата в Панчарево.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK