"Гласът от навигацията" ви насочва към Разлог на 26 април

Снимка: Община Разлог

Гери Стоянова разказва...

Със съдействието на Община Разлог, спектакълът "Гласът разказва за... " гостува в Разлог за да предаде историите, каузите и вдъхновенията на тази емоционална стихия Гергана Стоянова.

Чували сме я да казва, че той - нейният глас, си има свой самостоятелен живот и тя обикаля по събития и телевизионни студия, за да го обслужва: „Храня го . Правя му чай . Той вкъщи мълчи с часове и когато искам да се виждам с приятели, ми казва, че е уморен от говорене?! Често ми се спи, когато той трябва да работи. Стоя до никое време, за да разказва той разни вкусотии, които хората готвят. Длъжна съм да гледам анимации с него. Често ме боли гърлото, когато озвучава някоя коза или крава. Влизам в магазин, искам да си купя нещо, а от отсрещната усмивка се излива: "Ааа, вие сте ПЕЧЕНО КЕБАПЧЕ ОТ ТОПЛАТА ВИТРИНА ЗА 29 СТОТИНКИ!"...или … „Ооо, вие сте СЛЕД 200 МЕТРА ЗАВИЙТЕ НАЛЯВО?!?“ Ами, не. Не съм аз. ТОЙ е.“

ГЛАСЪТ ПРИЗОВАВА всички сърцати и любознателни души в Разлог: Не завивайте наляво, не карайте направо! Спрете за глътка свеж въздух и вдъхновение!

Заповядайте на 26.04.2024 г. (петък) от 17:30 в Многофункционалната зала на НЧ "15 септември 1903 - 1909 г.".

Входът е свободен.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//