Прожекции на филма "Началото на живота“ подарява УНИЦЕФ на Гоце Делчев, тръгва и ежегодната "Работилница за родители"

Две безплатни прожекции на документален филм, посветен на ранното детско развитие - „Началото на живота”, предстои да се прожектират в Кино «Парадизо» на 7-и и 8-и април /петък и събота/ от 12,00 часа.

Филмът е създаден с подкрепата на УНИЦЕФ, а община Гоце Делчев, която е член от мрежата „Общини – приятели на детето”, се включи в кампанията за подкрепа на ранното детско развитие и публичните прожекции, които се организират в цяла България.

Филмът ще е най-интересен и полезен за родители на малки деца, педагози, психолози, а също така и за баби и дядовци, които помагат в грижите за децата.

Заедно с безплатните прожекции отново ще стартират и курсовете за родители от поредицата «Работилници за родители» на УНИЦЕФ по проекта «Да пораснем заедно». Работилниците за родители ще започнат на 7.04.2017 г. от 17,00 ч. в залата на Община Гоце Делчев.

Всички желаещи родители могат да се записват за участие в новите две групи като се обадят на телефоните на обучителите – тел. 0877382227 и тел. 0899153307.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as