Кметът на Белица даде ифтар за над 150 души от различни религии и етноси

Снимки: Община Белица

Поводът е свещеният за мюсюлманите месец Рамазан

Както всяка година, така и тази, кметът на община Белица - Радослав Ревански, събра на една трапеза хора от различни религии и етноси на тържествена вечеря - Ифтар.

Поканата на кмета уважиха хора от бизнес средите в общината, областният председател на ДПС-Ведат Хюсеин, всички кметове на населените места, общински съветници и общински служители, медиатори и социални работници, директори на училища, читалища.

"Рамазан е изпълнен с милостта и берекета на Аллах. Свещеният месец ни сплотява и ни учи да споделяме, защото след дългия пост сядаме заедно на трапезата и подаваме ръка на нуждаещите се", сподели пред всички главният мюфтия на област Благоевград - Осман Кутрев.

На трапезата на домакина Ревански рамо до рамо се наредиха свещениците от Разложки регион, водени от отец Янко, имамите на Белица, Краище, Горно Краище, Дагоново и приятели.

През месец Рамазан кметът Ревански даде още ифтар и в джамиите на всички населени места в община Белица.

 

КОМЕНТАРИ

Лютви Х.06:59 - 16.06.2023
Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня ..а Станимир му е брат. На Боби Богданов...и..също е за Бобов Дол...като стана кмет наесен..спасете Якоруда от тази порочна шайка общински крадци
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK