Костадинов на отворена среща в Кюстендил: На 9-и юни гласувайте за ПП “Възраждане“, за да спрем кражбите

Снимки: Infomreja.bg

Водачът на листата Димчо Димчев отчете развитието на ПП „Възраждане“ в област Кюстендил

Вчера в Белене беше на посещение една украинска делегация на „Енергоатом“, които трябваше да огледат на място българските два реактора. Знаете, че за тях беше взето решение от ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ да бъдат подарени, защото реалната цена, която се сложи бе 1,2 млрд. лв. Вчера излезе информация, че се очаква да дойде тази делегация заедно с американска делегация на „Уестингхаус“, които да натискат българските власти, на първо място НЕК, да подарят двата реактора.

Ние направихме необходимото, за да разберем кога идват и да ги посрещнем. Имаше около 50-60 души, които са ги посрещнали пред сградата. Те са пристигнали с украински бус и са се опитали да прегазят хората. Гадните чужденци са тръгнали да газят хората на входа на АЕЦ „Белене“. Ние в момента правим необходимото, за да не стъпят въобще в централата". Това обяви на отворена среща в Кюстендил, лидерът на ПП „Възраждане“ - Костадин Костадинов.

Той беше посрещнат в залата на читалище „Братство“ от десетки граждани, които го аплодираха. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от листата на ПП „Възраждане“ за 10 МИР – Кюстендил.

Костадинов обяви, че единствената алтернатива, за да спрат кражбите в България, е на 9 юни да се гласува за ПП „Възраждане“.

„Няма да е само и единствено подаряването на реакторите. Целта е да нямаме ние българите наша енергетика, те искат да унищожат окончателно АЕЦ „Белене“, искат да затворят българските тецове, за да можем да внасяме ток от Турция. Когато внасяме ток отвън, ние се превръщаме в една абсолютно зависима територия.      

Това не е единственото нещо – целта е да вкарат България във войната в Украйна. Натискът срещу България е огромен, трябва да бъдат изпратени 200 души в Одеска област, като първата цел ще бъде да убият няколко българи и да ги върнат в ковчези тук. Ще бъдат изпратени още и още войници, за да може в крайна сметка България да участва в конфликта и руснаците да тръгнат срещу нас“, предупреди Костадинов.

Той прогнозира, че ако това се случи България може да я няма като държава след една година и допълни, че войната буквално тропа на прага на вратата и наднича зад ъгъла. „Единствените, които можем да кажем „не“ на американските диктати сме ние – ПП „Възраждане“, няма кой друг. Всички останали  ще им козируват, защото не са българи – по лична карта - да, но по дух - не.

"Всичко това може да бъде спряно много лесно, стига на 9 юни да се гласува за Възраждане. От 10 години обясняваме, че ако ние не направим нещо за нашето спасение, няма кой друг да го направи. Един от най-големите проблеми, които имаме е на първо място глупостта, на второ място е апатията. Глупост е да кажеш, че няма да ходиш да гласуваш, за да ги накажеш. Най-важното, което ние правим е да кажем на хората да излязат и да гласуват.

Ако аз управлявам държавата няма да се купуват гласове, гарантирам го, а хората, които извършват това нещо, ще гният в затворите“, категоричен бе лидерът на Възраждане.  

На срещата в Кюстендил водачът на листата Димчо Димчев отчете развитието на Възраждане в областта през последните години. Партията вече разполага с четири организации в областта, както и с представители в местната власт. В ОбС – Кюстендил, ПП "Възраждане" има трима общински съветници в лицето на Мира Миркова, Цветомира Маринова и Денис Шляпарски.

Вижте листата на ПП „Възраждане“ за 10 МИР – Кюстендил:

1.Димчо Димчев

2.Мира Миркова

3.Цветомира Маринова

4.Виктор Мантарков

5.Ангелина Станоева

6.Мартин Маринков

7.Любка Джонова

Излез и гласувай на 9-ти юни! Избери ПП „Възраждан“е с номер 12!

КОМЕНТАРИ

Първа сила09:32 - 14.05.2024
Той и Баце навремето така, после и Кире ги спира, сега и това с тие със свинските обуща. Поне измислете нещо по различно за мото ! АМАН
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//