Почина заместник-кметът и бивш лидер на БСП в Хаджидимово - Румен Боянин, никой не вярва на вестта за смъртта му

Румен Боянин с лидерката на БСП Корнелия Нинова

Цялата община Хаджидимово и жителите на съседните общини Гоце Делчев, Гърмен и Сатовча са буквално попарени след разпространената днес зловеща вест за смъртта на заместник-кмета на община Хаджидимово Румен Боянин, който бе и дългогодишен лидер на общинската организация на БСП. 

Шокът от внезапната смърт на Румен Боянин е огромен и в неговото прекрасно семейство, с което той се гордееше най-много.

Преди няколко дни Боянин се почувствал зле и постъпил в болница. Имал проблеми със сърцето, коментират колегите му от общинската администрация в Хаджидимово.

Отиде си един прекрасен човек, приятел и колега, са думите, които единствено повтарят след тъжната новина хората и служителите от Община Хаджидимово.

ИНФОМРЕЖА с прискърбие поднася своите искрени съболезнования за огромната зауба към семейството и близките на Румен Боянин, който си отиде от този свят преди да навърши 60 години.

 

Румен Боянин със семейството си

КОМЕНТАРИ

М. Стругова16:02 - 26.08.2016
Ще ни липсват шегите му, веселите компании и винаги разчитайки за подкрепа! Обсъждахме всичко без притеснение! Поклон приятелю, ще ни липсваш!
Бай ти Милко22:16 - 25.08.2016
Изпратихме го,весел,открит и добронамерен човек бе Румен! Поклон приятелю,ще ми липсваш,с кого ще разговарям сега на воля по "всички политики"??? Дано и там да ти е добре!
В.Юруков09:46 - 25.08.2016
ПОКЛОН И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ! БЕШЕ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК ! ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОМНЯ САМО С ДОБРО !
ludmila17:51 - 24.08.2016
Da pochiva v mir

FACEBOOK