Три дни истерия и спекулации за ЦСКА

Снимка: startphoto.bg

Падне ли ЦСКА, става национален проблем

В събота ЦСКА загуби дербито срещу Черно море - 0:1 във Варна. За да последват 3 дни, изпълнени с истерии и спекулации, свързани с клуба. Не беше така, когато Лудогорец загуби от варненци. Не е така и при загуба на Левски. Падне ли ЦСКА, става национален проблем.

Кой ли не уволни треньора на "армейците" от неделя до вчера. Само Жозе Моуриньо не беше спряган за наставник на ЦСКА. Хубаво е да има критика, но никак не е нормално да се минава границата от страна на журналисти и Ел Маестро да бъде обиждан, да му слагат прякори и да се подиграват. Това е проява на много лош вкус.

Топспорт остана встрани по темата за така наречената "сигурна смяна" на треньора на ЦСКА, защото информацията ни не беше такава. И познахме. Други обърнаха палачинката. След като разбраха, че той ще води мача с Арда, минаха на... "това е последен шанс за него".

Е, когато си в ЦСКА, най-вероятно ще бъдеш сменен, ако загубиш два мача поред и един от тях би означавал аут от турнира за Купата на България. Може преди всеки мач да се пише, че му е последен шанс. Така рано или късно ще познаят.

Откровена лъжа е и това, че през зимната пауза ръководството на клуба е отхвърлило списък с желани от Нестор играчи. Треньорът е напълно доволен от селекцията, която беше направена. /Топспорт/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//