44-годишен счупил с дървен прът ръката на 22-годишна жена

Снимка: iStock

Побойникът е бургазлия с криминални прояви

На 18 май около 02.50 ч. при обход на района в близост до бл. 87 в к-с «Меден Рудник» служители от Четвърто Районно управление - Бургас чули викове и силен шум от счупване на стъкло. Спирайки пред блока, забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена. Намесили се своевременно, като констатирали, че потърпевша е 22 - годишна жена от Ямбол, която със силни болки в областта на лявата ръка е откарана в УМБАЛ – Бургас. При медицинския преглед е констатирано, че същата е получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Установен и задържан е извършителят на побоя – това е 44 - годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания за извършеното и предал дървен прът, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата.

По случая е образувано бързо производство. Извършено е претърсване в обитавнаия от него дом, като са намерени и иззети : пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество / амфенамин/, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество / чийто точен произход е в процес на изясняване/, свивка със суха зелена тревна маса / канабис/,  ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество,  две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис «Фосфорна киселина 85 %» и др.

Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//