Лекари преглеждат безплатно в кметството на село Краище

Снимка: Община Белица

Те ще са на разположение само един уикенд

Община Белица организира безплатни медицински прегледи на 11 февруари (неделя ) от 9:00 ч. до 15:00 ч. в административната сграда на с. Краище в кметството. На разположение ще са специалисти в 3 области на медицината:

Д-р Джем Даракчъ е специализант по кардиология в София. Диагностицира и лекува различни сърдечно-съдови заболявания като артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, ритъмно - проводни нарушения, сърдечна недостатъчност. 

Д-р Зекерия Батмаз е специализант по УНГ болести в София с над 10 години медицински опит. Провежда прегледи, диагностика и лечение в областта на ушите, носа и гърлото при възрастни пациенти и деца.

Д-р Росен Разбойников e специалист по ендоваскуларна, съдова и кардиохирургия в София с над 21 години медицински опит. В практиката си извършва диагностика, проследяване и лечение на пациенти с кардиохирургични и съдови заболявания, стрипинг, варицектомия на ВСМ, РФ и лазерна аблация на ВСМ, ендоваскуларно лечение на съдова недостатъчност.

Кардиолозите не преглеждат деца, уточняват от Община Белица, откъдето предоставят информацията за прегледите.

 

КОМЕНТАРИ

Краище07:32 - 16.04.2024
Хубаво е да хванат тези, които продават наркотици в селото. Има един, който всяка сутрин пътува за Велинград да превозва наркотици с едно старо тъмно сиво БМВ номера е Е 1022 ВТ, Исмаил Бимбаш. Няколко пъти вече го хващаха и продължава да си кара напушен и да продава, такива утайки зарибяват и тровят децата.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK