Община Кюстендил с конкурс за най-красива външна коледна украса

Снимка: Община Кюстендил

Предложенията могат да бъдат изпращани до 25 декември 2023 год., включително

Община Кюстендил обвява конкурс за най-красива външна коледна украса. Победителят ще превърне неговата коледна украса в приказна коледна картичка, съобщават от пресцентъра на администрацията.

Намерението на общинска администрация е да стимулира жителите на град Кюстендил и селата в общината, да се включат активно в украсяването на домовете и общите пространства.

Нека със задружни усилия да направим приказната Коледа на Кюстендил, призовават от Общината.

В конкурса могат да участват всички жители на община Кюстендил със снимки на къщи, фасади, дворове, блокове, междублокови пространства, градинки и др.

Снимки - 2 броя, на украсените обекти може да изпращате на официалния имейл адрес на Община Кюстендил: [email protected]

Задължително трябва да бъдат посочени административния адрес на обекта, име и фамилия на собственика /наемателя/, и телефон за връзка. Предложенията могат да бъдат изпращани до 25 декември 2023 год. включително.

Всички снимки ще бъдат публикувани в албум на Facebook страницата на Община Кюстендил.

Най-красивата външна коледна украса ще бъде определена по брой харесвания в албума на официалната страница на Общината.

Снимките можете да разглеждате и харесвате в периода 26 декември - 2 януари. Украсата, събрала най-много харесвания ще получи награда. Най- харесваната снимка ще бъде обявена на 3 януари.

Победителят ще получи снимка на награденото място, направена от професионален фотограф и парична сума, осигурена от Община Кюстендил.

Така ще превърнете вашата коледна украса в прекрасна коледна картичка!

Това е Приказната Коледа на Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK