ДПС и ГЕРБ - основни кандидати за кметските места в община Сатовча

Снимка: Infomreja.bg

Кандидат за кмет на общината е само досегашният й стопанин Арбен Мименов

На предстоящите избори за местна власт досегашният кмет на община Сатовча Арбен Мустафов Мименов от ДПС няма да има опонент, друга кандидатура не е подадена.

По един са и кандидатите за кметове на селата Долен и Крибул – съответно Валентина Алекова Мицикулева – независим кандидат, и Ибраим Юсеинов Шишков от ДПС.

В Годешево, Фъргово, Слащен, Туховища, Плетена и Осина ще се състезават представители на ДПС и ГЕРБ. В Годешево това са Евелина Светланова Чолакова от ДПС и Бисер Емилов Караилиев от ГЕРБ. Във Фъргово – Валентин Валентинов Тодоров от ГЕРБ и Венцислав Събинов Кацаров от ДПС. В Слащен – Сюрет Абдурахманов Калеев от ГЕРБ и Симеон Ангелов Лавчиев от ДПС. В Туховища – Шукри Ракипов Шукриев от ГЕРБ и Енгин Садетинов Чобанов от ДПС. В Плетена – Людмил Радев Доленски от ГЕРБ и Радослав Славеев Кълков от ДПС. В Осина – Славчо Красимиров Хаджиев  от ГЕРБ и Иво Ивков Минков от ДПС.

В Боголин надпреварата ще бъде между представителя на ДПС Албен Митков Летков и този на БСП за България – Румен Каменов Балкански.

Във Ваклиново опоненти са Фейми Исметов Кошеров от „Възраждане“ и Пламен Младенов Братанов от ДПС.

За кметския стол в Кочан има трима претенденти – Юрий Искренов Моллов от ГЕРБ, Михаела Альошева Камбошева от ДПС и Веселин Стефанов Балев от ПП „Има такъв народ“.

Във Вълкосел претендентите също са трима – Байрям Байрямов Дерменджиев от ГЕРБ, Меджетил Мехмедов Мименов от ДПС и Халил Ибрахимов Топов от ПП „Има такъв народ“.

Трима са и кандидат – кметовете в Жижево – Малин Максимов Койруков от ДПС, Сафе Фекретова Адемова от БСП за България и Венцислав Сергеев Карауланов  - независим кандидат, предложен от Инициативен комитет.

За участието в надпреварата за общински съветници са се регистрирали от „Възраждане“, ГЕРБ, ДПС, коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, коалиция „Граждани за Общината“ и БСП за България.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK