Треньорът на ФК Шкупи: "Левски" е сериозен отбор, трябва ни нова стратегия"

Снимка: fcshkupi.com

Джихат Арслан говори на пресконференция преди първия двубой от втория кръг на Лигата на конференциите

Треньорът на ФК Шкупи Джихат Арслан говори за съперничеството с Левски на пресконференцията преди първия двубой в Скопие от втория кръг на Лигата на конференциите.

"Разбира се, че Левски е по-силен съперник от предишния ни (бел. ред. - литовския Хегелман). Това са други мачове и ни е необходима нова стратегия. Цялата концепция за мача се променя и и се подготвяме с мисъл за съперника. Левски е сериозен отбор, от години са в евротурнирите. Те играят атакуващ футбол и имат подходящи футболисти за това. Ние показахме слабости и трябва да поправим това. Ще се опитаме да бъдем по-креативни", заяви треньорът Арслан.

"Всеки резултат ще бъде добър за нас, най-вече победата", смята специалистът.

"Отборът ни играе техничен футбол, а това трудно се постига на терена, особено срещу качествен съперник. Когато спечелиш с 5:0 има повече стрес, отколкото радост. Написахме история с този резултат, но това е просто постижение и продължаваме напред. Левски е клуб с история, който има млад състав със средна възраст от 23 години. Вратарят им е само на 18 години, а вече цената му е 1,5 милиона евро. Ние също сме нов отбор, като преди средната ни възраст беше 28, а сега е 24 години. С упорит труд можем да постигнем нещо, което все още не е постигано. Моята цел е не само да избера стартовите 11, но и да заложа на резерви, които за половин час игра могат да дадат най-доброто от себе си", каза Арслан.

Джихат Арслан призова и феновете на отбора да бъдат многобройни на мача утре вечер и да подкрепят отбора.

"След двубоя с Хегелмна всички сме фокусирани върху този мач. С помощта на феновете се надяваме на положителен резултат. Този отбор на Шкупи е способен на успехи и ще го докажем още утре", каза халфът на македонците Али Адем. /БТА/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK