Ахмед Башев се отказа от съветническото си място, отстъпва го на лидера на ДПС в Гърмен - Мустафа Геров

Ахмед Башев, снимка: Infomreja.bg, архив

Със свое решение от 10.11.2015 г. Общинската избирателна комисия в Гърмен прекрати пълномощията на общинския съветник Ахмед Башев и обяви за избран следващия кандидат от листата на ДПС - Мустафа Геров, който е и общински председател на партията.

Решението на ОИК – Гърмен е взето на база постъпило писмено уведомление от неуспелия кандидат за кмет Ахмед Ахмедов Башев, с което той уведомява Общинската избирателна комисия, че не желае да положи клетва като общински съветник, не иска да встъпи в правомощията на парламентарист и моли комисията неговото място да заеме следващия в листата на Движението за права и свободи.

ОИК-Гърмен уважи молбата на Башев и на основание чл. 87 и чл. 88 от Изборния кодекс го заличи от списъка с избраните общински съветници.

С решението си комисията прекратява пълномощията на общинския съветник Ахмед Башев и анулира издаденото му удостоверение, като в същото време обявява за избран за общински съветник Мустафа Бекиров Геров.

 

КОМЕНТАРИ

герб20:36 - 11.11.2015
Герб, кога ще си върнем брашното на Манол Апашев
sad18:55 - 11.11.2015
Не знам в какво ще се кълнът предателите от рибново и от г дряново, те са се клели та даже и подписали и пак излъгали. Особено клетва ще даде комарджията от горно дряново и секретар в районното мюфтийство,в какво ще се кълнеш бе та ти плю и на себе си и на вярата, която претендираш,че изпълняваш . Ти си срам и позор заедно с онова леке от рибново, но нали башо така нареди но и той си го получи...
44416:54 - 11.11.2015
ако го избират кратунката джидг.жинко и кузито може и да стане, защото не вярвам вече някой да тръгне след него, освен предателите заедно.
Ribnovo16:27 - 11.11.2015
Абе вие много се кефите , но имам усещането , че на следващите парламентарни избори Башев отново ще бъде сложен 2-ри в листата , но този път го няма Палев , и като стане отново депутат пак на всички ще ви замръзнат усмивките ! Кефите се сега , Башев скоро ще се завърне :)

FACEBOOK