Реновираха кухненското помещение на Дома за възрастни в Долно Драглище

Снимки: Община Разлог

Домът е модерно обзаведен, с добре оборудвана столова с 13 маси за хранене

Домът за възрастни хора с физически увреждания "Св. Пантелеймон" в с. Долно Драглище стана още по-уютен с новата реновация на кухненското помещение.

Заместник - кмететовете инж. Гергана Костова, Христо Зайков и Славчо Фарфаров посетиха дома за възрастни хора с увреждания в с. Долно Драглище по повод освещаване на реновираното кухненско помещение.

Домът „св. Пантелеймон“ е на 10 км от град Разлог. Дворът на жилището за възрастни е добре озеленен и с много цветни лехи и асфалтирани алеи за разходка в градината.

На разположение на живущите в дома е беседка за отдих, барбекю на дърва, параклис, осигурени са добри условия за разходки и занимания през свободното време. Всички входове за достъп, паркови алеи и пейки в градината са изградени и съобразени с изискванията и размерите на инвалидните колички за хора в неравностойно положение.

Домът е модерно обзаведен, с добре оборудвана столова с 13 маси за хранене, дневна стая с телевизор, кожени дивани, холни масички, библиотека с над 400 книги, компютър с интернет достъп и благодарение на новата кухня, храната ще е бъде още по-вкусна.

След освещаването й от отец Димитър, гостите се почерпиха с домашни баници и питка направени от грижовните ръце на персонала.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//