Новият кмет на Банско представи екипа си от заместници

Снимка: Община Банско

През своя мандат за управление той ще работи с екип от трима заместници

Знам откъде идвам и накъде искам да насоча развитието на община Банско, заяви кметът на община Банско Стойчо Баненски при представянето на екипа си.

През своя мандат за управление той ще работи с екип от трима заместници. С оглед на предстоящата работа и високите цели, които сме си поставили, прецених, че мога да ги постигна именно с уменията и експертизата на Георги Доневичин, Сашка Въчкова и Магдалена Юсева. Познавам ги и знам на какво са способни. Никой от тях няма да бъде допуснат да води самостоятелна политика в ущърб на общинските интереси, подчерта кметът Баненски.

Георги Доневичин е на 39 години, строителен инженер, завършил висшето си образование в УАСГ, магистър по „Строителство на сгради и съоръжения“. Има опит в планиране и отчитане на строителството и в проектирането в частния бизнес. Административен опит е натрупал като експерт в общинския отдел Териториално селищно устройство.

Като експерт в общински отдел е работила и Магдалена Юсева. Тя е магистър по екология от ЮЗУ “Неофит Рилски“.

С най-голям управленски опит е Сашка Въчкова, магистър по математика от СУ "Св. Климент Охридски", работила като заместник-кмет в предходните мандати.

Иван Докторов продължава да изпълнява длъжността секретар на общинската администрация.

Кметът Стойчо Баненски изрази голямата си благодарност към предшественика си Иван Кадев, когото определи като успешен кмет, допринесъл много за община Банско в най-трудния мандат от най-новата история. Баненски изрично подчерта пред общинската администрация, че стилът на работа ще бъде променен, за да отговори на високите очаквания на гражданите, които са гласували доверие на новата общинска управа.

На вчерашното тържествено заседание на ОбС-Банско, за председател на Съвета бе избран Димитър Русков, който вече заемаше поста по време на кабинета "Кадев".

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK