Директорът на ДГ „Юрий Гагарин" - Годеч, Зорка Александрова: Честит патронен празник!

Снимка: Infomreja.bg

На 12.4.1961 г. Юрий Гагарин става първият човек, полетял и стъпил в Космоса с ракетата „Восток”

Уважаеми българи, скъпи колеги, родители, 

Нашето детско заведение носи името на най-великия човек на планетата - Юрий Александрович Гагарин, който успя за първи път да стъпи на космическа земя и да открие верния път към тайните на звездите. 

Тази година се навършват 90 г. от рождението на нашия патрон, както и 63 г. от откриването на нашето детско заведение, когато е и знаменитият полет на Гагарин. 

Този руски човек, с магнетична усмивка и високо научна подготовка, успя да възхити света и с могъщия си дух, знания и героизъм. 

Гагарин откри нова ера в човешкото познание и извърши нечуван подвиг, който винаги е вълнувал човечеството и неслучайно той стана символ на света за развитието на науката и за утвърждаването на мира.

Милиони хора отправиха поглед към звездите и към неразгаданите тайни на Вселената. 

Затова ние избрахме неговото име, с което се гордеем, и успяхме да го опазим във времето на превратностите. Защото ние сме една детска градина приказка, която се отличава с богата материална база, където децата се чувстват разбрани, обичани, ценени и щастливи. 

В сграда, огрявана от слънце, с висококвалифицирани преподаватели, отдадени и призвани в професията си, всекидневно полагат своите специализирани грижи и обучение за най-малките граждани на Годеч.

Затова за нашия град имаме специално сътворена песен, с която възпитаваме в родолюбие децата и подрастващите, както и пеем подходящи народни песни с красиво изработени народни носии.

Всички заедно се радваме на общите ни успехи и смело вървим напред в бъдещето!

Честит празник на всички наши служители, както и на всички наши родители, които са първите ни помощници във всеки един ден!

По този повод пожелавам на всички здраве, нови творчески успехи, разбирателство и взаимопомощ!

 

Зорка Александрова

Директор на ДГ „Юрий Гагарин” - гр. Годеч

 

Снимка: ДГ „Юрий Гагарин” - гр. Годеч
Снимка: ДГ „Юрий Гагарин” - гр. Годеч
Снимка: ДГ „Юрий Гагарин” - гр. Годеч
Снимка: ДГ „Юрий Гагарин” - гр. Годеч

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK