Благой Мигдин отстъпи директорския стол за ден на гимназиста Кезим Медев

Кезим Медев, снимки: НПГ "Димитър Талев"

Деня на Европа, победата над Хитлериска Германия и края на Втората световна война - 9-и май, избраха за Ден на ученическото управление ръководството на НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев и Ученическият парламент.

Рано тази сутрин директорът Благой Мигдин отстъпи управлението на школото на председателя на Ученическия парламент Кезим Медев.

След разпределението на задачите за деня на назначеното ново ръководство в училището директорът обеща, че ще развеселят и разнообразят учебния процес по начин, по който единствено те могат. 

Една от инициативите на ученическото ръководство за днешния ден е снимката на цялото училище, заснета от покрива на школото. Ученици и учители се подредиха в двора на училището и изписаха НПГ.

Ученици днес осъществяват и учебния процес в  НПГ „Димитър Талев", а първата заповед на ръководството на гимназията за Деня на ученическото управление е униформите и усмивките да са задължителни.

 

Кезим Медев, снимки: НПГ "Димитър Талев"
Кезим Медев, снимки: НПГ "Димитър Талев"

КОМЕНТАРИ

:@18:04 - 14.05.2014
Чук се размечта...
мохарем пашов17:50 - 14.05.2014
Браво,Кезим гордеем се с теб...
Чук08:11 - 13.05.2014
Как Ви е яд на помаците,националистчета гадни!Трудно ще простите успегите ни в училще! Пък и в спалните Ви имате разочаровани женички и дъщерки,но помачогите сме насреща с готови и наперени "жокери",питайте женските и роднинки,ха,ха,ха!!!!
:@20:11 - 10.05.2014
стига вече де, какво го промотирате тоя помак! Всяка втора статия "мазния помак това, мазния помак онова...". И, ако не знаете, да ви кажа: има и други гимназии! В тоя град не е само УКВ-то! Разбирам да беше най-добрата гимназия тук, но... просто не е.

FACEBOOK