Благой Мигдин посрещна участниците в "Мениджър за един ден" с думите: "Горд съм с вас!"

Източник: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

Директорът на НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев - Благой Мигдин, с гордост поздрави участниците в инициативата "Мениджър за един ден" и подари на всеки от тях цвете, специален календар и символен макет на дървото на живота.

Той изрази своята признателност към възпитаниците на НПГ за това, че са успели да представят училището на толкова високо ниво и им пожела така да започне професионалният им път.  В присъствието на местните медии директорът сподели, че е получил поздравления относно събитието както от Министерството на образованието, така и от много хора от обществеността.

Анелия Узунова, която бе министър-председател на България за един ден, разказа за своя работен ден и за дневния си ред от 28 точки, които е трябвало да обсъди на различни заседания. Тя сподели, че денят й в Министерския съвет ще е незабравим и даде на всички присъстващи своя визитка като министър-председател, подготвена специално за този ден.

Дванадесетокласничката, която вече е и студентка в УНСС, след като бе първа на националния конкурс по счетоводство, искрено благодари на своите преподаватели и най-вече на Соня Кюлева за подкрепата и за помощта да се случи това прекрасно събитие.

Анелия е щастлива, че е успяла да зарадва родителите си, които са истински горди с нея. Същите емоции споделиха и всички ученици, заели позиции в местната власт. Изпълняващата длъжността кмет на общината - Иванка Попова, сподели удоволствието от позитивната комуникация с титуляря Владимир Москов, който по нейните думи е "човек за пример“. Тя е успяла да разгледа новите проекти, по които общината работи, дори и да даде идеи за някои от тях.

Станислава Янева, която бе мениджър на „Нестле“ България,изрази удовлетворението си, че макар и за един ден е успяла да влезе в ролята на управляващ и да се докосне до добрата практика на един успешен бизнес.

Всички участници бяха единодушни, че „Мениджър за един ден“ е страхотен шанс, полезна инициатива и като „първи работен ден в кариерата“ е нещо незабравимо.

Соня Кюлева изказа своята благодарност към учениците, че са успели да се представят достойно и изрази признателност към ръководството на училището, че са създадени условия за креативност както на учителите, така и на учениците.

 

Източник: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев
Източник: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев
Източник: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев
Източник: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

До плужека18:43 - 17.03.2014
Кой те е учил на правопис???
Елис11:33 - 17.03.2014
Крайно време е Ангел Живков да спре да плюе срещу Мигдин и да отиде на село да си гледа козите!
Ученичка20:10 - 16.03.2014
Уважаема госпожо,Кюлева! Благодарим Ви!
ей засрамете се19:46 - 16.03.2014
всеки ден висите в училището ни пияндурката ви пробутва проекти и инфо авие задкулисно плюете . Знаем кои сте проверихме ,не ви прави чест .

FACEBOOK