Станислав Генчев се разбра с ръководството на "Левски"

Снимка: startphoto.bg

В Крумовград са се надявали да го задържат

Силният човек в Левски Наско Сираков и Станислав Генчев са постигнали договорка, като младият специалист ще застанe начело на отбора през следващия сезон, съобщи  "Мач Телеграф". Някои побързаха дори да назначат Генчев още преди мача с Черно море, но истината е, че до неделя нищо не е било ясно. Тогава се проведе среща на четири очи между Сираков и Генчев. Според запознати на нея двамата са се уточнили по всички въпроси и треньорът е приел всички условия и поставени цели.

На този етап обаче и двете страни са пас и няма да потвърдят, че са си стиснали ръцете. Причината е, че от "Герена" искат да бъдат докрай коректни с Николай Костов и ще стоят твърдо зад него до последната среща.

Освен това Генчев все още има договор с Крумовград, където се надяваха до последно, че ще успеят да го задържат. Но шанс като този, който дава Левски, не се случва всеки ден. Особено за млад специалист, какъвто е Генчев. Така той за трети път в кариерата си ще има възможността да води един от най-големите отбори у нас, след като бе временен вариант в Лудогорец, а в началото на този сезон води и Ботев Пд.

"Сините" обаче останаха впечатлени от постиженията му със "синьо-жълтите" от Крумовград. На този етап е сигурно също, че той ще дойде на "Герена"с Живко Миланов, с когото са неразделни от лятото, както и с Петър Пеев. Последният бе кондиционен треньор на "сините" близо 4 години, но бе понижен след завръщането на Станимир Стоилов. По-късно стана част от екипа на Генчев в Локомотив (София).

След седмица предстои мач между Крумовград и Левски и затова двете страни са били категорични, че искат да останат коректни докрай.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//