Кметът на Гърмен Феим Иса в предизборна надпревара с трима опоненти

Снимка: Infomreja.bg

Те са: Ахмед Башев, Мустафа Люманков и Осман Мисирков

ОИК – Гърмен, е регистрирала като кандидат – кметове на общината  Феим Ахмед Иса от партия ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ – ДПС, Ахмед Ахмедов Башев от Коалиция „Граждани за Общината“, Мустафа Мустафов Люманков от партия ВЪЗРАЖДАНЕ и Осман Османов Мисирков, издигнат от Местна коалиция БЗНС ( СВОБОДА).

Претенденти за кмет на Огняново са Иван Валериев Ижбехов – независим кандидат, предложен от Инициативен комитет, Николай Иванов Бумбаров от ПП ГЕРБ и Емил Венциславов Шарков от партия ДВИЖЕНИЕ НАПРЕД БЪЛГАРИЯ.

В Скребатно ще се състезават досегашният кмет Искра Бисерова Авдикова от ДПС и Анушка Захариева Куйбишева – независим кандидат.

В Крушево дилемата е между Явор Каменов Белов от Коалиция „Граждани за Общината“ и Сюлейман Абазов Шеинов от БСП за БЪЛГАРИЯ.

Жителите на Дебрен ще избират между досегашния кмет Тюркиян Шукриева Ходжова от БСП за България и Фазли Аиролов Ролев от ДПС.

В Рибново също има двама кандидати – Мустафа Муса Иса от ДПС и Шабан Ахмедов Киселов от ПП ГЕРБ.

Същата е ситуацията в Долно Дряново, където в надпреварата ще участват Ерхан Сейди Шериф от ГЕРБ и Сабри Джемалов Шукриев от ДПС.

В Дъбница кандидатите са трима – освен досегашния кмет Синем Мустафова Бекирова от ГЕРБ, Ариф Шеннур Талип от „Партия на ЗЕЛЕНИНЕ“ и Мустафа Мустафа Мейзин от ДПС.

За нов мандат се кандидатира досегашният кмет на Хвостяне Сейхан Рифадов Ахмедов от ГЕРБ. Негов опонент е Мюдюн Нухан Юсеин от ДПС.

Без опоненти са кандидатите за кметове на Осиково, Балдево, Марчево, Ореше и Горно Дряново, съответно Фикрет Хюсеинов Байрамов от ГЕРБ, Илиана Александрова Гюрнева от ГЕРБ, Розен Илиев Марчев, също от ГЕРБ, Ракип Абединов Камбуров от ДПС и Ибрахим Ахмедов Пингов от ДПС.

Регистрация на кандидатски листи за общински съветници имат Коалиция „Граждани за Общината“, БСП за БЪЛГАРИЯ, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, ГЕРБ, ДПС, Партия на ЗЕЛЕНИТЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ,  партия БЪДЕЩЕ ЗА РОДИНАТА.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK